OPEN JE HART

Het centrum van ons wezen.

In onze vaak snelle wereld verdwalen we gemakkelijk in de routines van alledag en vergeten we vaak het ware centrum van ons wezen - ons hart. Maar het is niet alleen een orgaan dat bloed door onze aderen pompt; het is een energetisch centrum, een plaats van diepte en verbinding met het universum.

Ons hart is meer dan alleen een levensondersteunende pomp. Het is de zetel van onze emoties, onze liefde en onze spiritualiteit. Zie het als de poort naar onze ziel, waar de pure energie van het leven doorheen stroomt. Je bent niet alleen een fysiek lichaam, maar ook een bron van energie die resoneert met de universele energie.

Sluit je ogen even en voel in jezelf. Kun je de pulserende energie in jezelf voelen? Dit is de essentie van je wezen, de pure levenskracht die door je aderen stroomt. Deze energie is niet alleen op fysiek niveau aanwezig, maar reikt veel verder dan het lichaam. Het is de verbinding met iets groters, iets goddelijks.

De mens is pure energie, in een constante dans met het universum. Dit besef wordt ondersteund door fascinerende onderzoeken, zoals dat van de Aalto Universiteit in Finland. Hier zijn 27 soorten liefde gevisualiseerd in een indrukwekkend beeld dat de diversiteit en diepte van menselijke emoties laat zien.

De Aalto Universiteit, met haar hoofdkantoor in de bruisende metropool Helsinki, staat bekend om haar interdisciplinaire onderzoek en innovatieve benadering van complexe onderwerpen. Het onderzoeksbeeld, dat de verschillende vormen van liefde laat zien, is een boeiend voorbeeld van de verbinding tussen wetenschap en spiritualiteit.

Het beeld is niet alleen een grafische weergave, maar opent ook de deur naar diepere inzichten in hoe liefde in al haar facetten wordt ervaren. Het nodigt ons uit om ons te verbinden met de universele energie van liefde die in ieder van ons pulseert.

Een heel mooi ritueel om het hart te openen is de cacaoceremonie. Deze ceremonie vindt zijn oorsprong in de oude Maya en Azteekse culturen, waar cacao werd gebruikt als een heilige drank voor ceremonies en rituelen. Vandaag de dag wordt de cacaoceremonie gezien als een krachtige manier om jezelf te aarden en je hart te openen.

Het uitvoeren van een cacaoceremonie houdt de bewuste bereiding en consumptie van rauwe cacao in. De cacao wordt vaak bereid met intentie en positieve bedoelingen. Tijdens het ritueel nemen de deelnemers samen de cacao in terwijl ze zich in een cirkel verzamelen. De ceremoniële inname gaat vaak gepaard met muziek, gezang en meditatie.

De cacao bevat theobromine, een stof die het hart kan openen en de stemming kan verbeteren. Tijdens de ceremonie wordt deelnemers geadviseerd om zich op hun hart te richten, contact te maken met hun diepste gevoelens en de liefde in zichzelf en de groep te voelen. Het is een tijd voor zelfreflectie, loslaten en je openstellen voor de energie van het universum.

Open je hart wijd en laat deze energie vrij stromen. Voel hoe de liefde die in je woont zich uitbreidt en samensmelt met de liefde van het universum. In deze staat van openheid herken je de illusie van afgescheidenheid. Je bent niet alleen - je maakt deel uit van iets groters, iets dat het begrip van de geest te boven gaat.

Elke goede daad, hoe klein ook, zal je hart wijder openen. Door compassie te tonen, liefde te delen en positieve energie in de wereld te brengen, creëer je een resonantie die niet alleen je eigen hart raakt, maar ook dat van anderen. Het is als een uitdijende cirkel van liefde die de wereld omarmt.

Het kan een uitdaging zijn om je los te maken van de materiële wereld en de spirituele dimensie van het leven te erkennen. Maar op het moment dat je je hart opent en jezelf herkent als pure energie, zul je een diepgaande verschuiving in je waarneming ervaren. Je zult de eenheid in alles herkennen en diepe vrede en vervulling vinden in dit besef.

Open je hart, want je bent hier niet alleen als een fysiek wezen, maar als een uitdrukking van universele energie. Laat deze energie door je heen werken en je zult de ware schoonheid en harmonie van het leven ervaren.

Je kunt meer te weten komen over de studie aan de Aalto Universiteit op hun officiële website:

https://www.aalto.fi/en/news/where-do-we-feel-loveSTART YOUR TRANSFORMATIONBEHIND THE GATES YOU SEE THE TRUTH


TRUST YOUR SPIRIT GUIDES

THEY TAKE CARE ABOUT US

ALL THE TIME

 


BELIEVE


YOU CAN MOVE CLOUDS


FIND YOUR BREAKWATER FOR INNER PEACE


GO YOUR WAY


THE KEY


BREATHE TROUGH


FILL UP YOUR LIGHT


SPREAD LOVE


YOU ARE PROTECTED


ENJOY THE SILENCE

an empty place provides space for tranquility and meditation

a perfect oppertunity to calm the mind and nourish the Soul.

 LOVE OF MY LIFE

THANK YOU FOR MAKING THESE POSITIVE EXPERIENCES IN LIFE

WITH ME

AND FOR PUTTING ME ON THIS PATH


 

 

I HOPE YOU HAVE ENJOYED

AND YOU VISIT ME

HERE AGAIN SOON.

 

 

 GUEST BOOK

Kommentare: 3
 • #3

  Andrea Domingo Martin (Mittwoch, 01 November 2023 08:43)

  Das sind traumhaft schöne Bilder. Tolle Seite mach weiter so LG aus Mazarron

 • #2

  Andrea Domingo Martin (Sonntag, 27 August 2023 21:17)

  Wow das sind klasse bilder . Silvester ist natürlich das beste ��

 • #1

  Robert (Dienstag, 13 Juni 2023 20:35)

  Ik wens je veel succes met je webpagina en dat je nog vele leuke foto's hier plaatst
  Ik wacht met vol verwachting af

  Veel liefs en dikke kus
  Je lieve man


IF YOU HAVE CRITICISM AN SUGGESTIONS.

 

 

PLEASE CONTACT ME

 

 

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.