DE WET VAN AANTREKKING

DE WET VAN AANTREKKING

De wet van aantrekking is niet alleen een methode om persoonlijke doelen te bereiken of rijkdom aan te trekken, maar kan ook dienen als een krachtig hulpmiddel om vrede in onze wereld te creëren. Het idee dat "jij de verandering bent die je in de wereld wilt zien" (Mahatma Gandhi) is nauw verbonden met de Wet van Aantrekking, omdat beide benadrukken dat we controle hebben over ons leven en de werkelijkheid om ons heen.

DE KRACHT VAN POSITIEVE ENGERIE

Een van de fundamentele ideeën van de wet van aantrekking is dat positieve gedachten en emoties positieve resultaten aantrekken. Als we dit idee op wereldschaal toepassen, wordt het duidelijk dat het collectieve bewustzijn en de energie van de mensheid een aanzienlijke invloed op de wereld kunnen hebben. Door vrede in ons hart en onze geest te cultiveren, dragen we bij aan de creatie van een vreedzamere wereld.

VREDE BEGINT IN ONSZELF

De weg naar vrede in de wereld begint bij ieder van ons. Als we vrede in onszelf vinden en innerlijke conflicten oplossen, dragen we bij aan harmonie. De Wet van Aantrekking herinnert ons eraan dat we onze eigen gedachten en emoties kunnen beheersen. Als we vrede vinden in ons eigen hart en geest, stralen we deze energie uit en beïnvloeden we de wereld om ons heen positief.

DE COLLECTIEVE ENERGIE VAN VREDE

De collectieve energie van vrede zal een krachtige kracht zijn. Wanneer mensen over de hele wereld werken voor vrede, door gebed, meditatie of positieve actie, wordt de trilling van vrede versterkt. Het collectieve bewustzijn kan verandering teweegbrengen op wereldschaal.

HET BELANG VAN ACTIE

Hoewel gedachten en emoties een belangrijke rol spelen, is het ook cruciaal dat onze acties in overeenstemming zijn met ons verlangen naar vrede. We kunnen ons inzetten voor vrede in onze gemeenschap, ons land en in de wereld, door vrijwilligerswerk, activisme of vredeswerk. Onze acties zijn een concrete uitdrukking van wat we in de wereld willen zien.

DE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR VREDE

In het algemeen laat de Wet van Aantrekking zien dat wij de verantwoordelijkheid voor vrede hebben. We hebben de kracht om vrede in ons eigen leven te creëren en om positieve verandering op wereldschaal teweeg te brengen. Dit betekent dat we niet passief hoeven te wachten op een betere wereld, maar dat we actief kunnen bijdragen aan het creëren ervan.

Als we de Wet van Aantrekking gebruiken als hulpmiddel om vrede te creëren en echt geloven dat onze acties een verschil kunnen maken, zijn wij de verandering die de wereld zo wanhopig nodig heeft.
Vrede begint in ons hart en zet zich voort in onze gedachten, emoties en daden.Jij bent de verandering die vrede in de wereld zal brengen.


START YOUR TRANSFORMATIONBEHIND THE GATES YOU SEE THE TRUTH


TRUST YOUR SPIRIT GUIDES

THEY TAKE CARE ABOUT US

ALL THE TIME

 


BELIEVE


YOU CAN MOVE CLOUDS


FIND YOUR BREAKWATER FOR INNER PEACE


GO YOUR WAY


THE KEY


BREATHE TROUGH


FILL UP YOUR LIGHT


SPREAD LOVE


YOU ARE PROTECTED


ENJOY THE SILENCE

an empty place provides space for tranquility and meditation

a perfect oppertunity to calm the mind and nourish the Soul.

 LOVE OF MY LIFE

THANK YOU FOR MAKING THESE POSITIVE EXPERIENCES IN LIFE

WITH ME

AND FOR PUTTING ME ON THIS PATH


 

 

I HOPE YOU HAVE ENJOYED

AND YOU VISIT ME

HERE AGAIN SOON.

 

 

 GUEST BOOK

Kommentare: 3
 • #3

  Andrea Domingo Martin (Mittwoch, 01 November 2023 08:43)

  Das sind traumhaft schöne Bilder. Tolle Seite mach weiter so LG aus Mazarron

 • #2

  Andrea Domingo Martin (Sonntag, 27 August 2023 21:17)

  Wow das sind klasse bilder . Silvester ist natürlich das beste ��

 • #1

  Robert (Dienstag, 13 Juni 2023 20:35)

  Ik wens je veel succes met je webpagina en dat je nog vele leuke foto's hier plaatst
  Ik wacht met vol verwachting af

  Veel liefs en dikke kus
  Je lieve man


IF YOU HAVE CRITICISM AN SUGGESTIONS.

 

 

PLEASE CONTACT ME

 

 

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.